Meny
4 träffar Sökresultatet innehåller nudgar inom följande ämneskategorier: Välgörenhet

Välgörenhetsknapp vid pantning för ökade donationer

Donationer till välgörenhetsorganisationer hjälper till att minska klyftorna i världen. Ett väldigt enkelt sätt att hjälpa människor att komma ihåg att ge är att tydliggöra möjligheten att skänka sin pant till bättre behövande.

Uppmana till att testamentera donation till välgörenhet

Många av oss vill göra gott också efter döden, men det är inte alltid lätt att komma ihåg det när man skriver sitt testamente. Därför kan det vara en effektiv nudge att leverantörer av juridiska tjänster ställer nudgande frågor om huruvida man vill skriva in donationer i sitt testamente.

Uppmuntra åtaganden om att skänka pengar om ett par månader

Många tycker att det är lättare att bestämma sig för att skänka pengar i framtiden än att göra det direkt i stunden. En nudge som visat sig effektiv för att öka donationer till välgörenhetsorganisationer är att få människor att förbinda sig till att skänka pengar i framtiden.

Underlätta donation av kläder med hjälp av galgtrick

Känner du igen dig i påståendet "Jag har för många klädesplagg som jag inte använder."? Det finns säkert fler omkring dig som håller med. Ett bra tips på hur du kan komma ihåg vilka kläder du skall skänka eller sälja är att använda sig av galgarna.